Politika zasebnosti

Splošno Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je oseba: Vila Darila

Vila Darila se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto podjetja (podjetje). Z uporabo spletnega mesta (podjetje) soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi. Privolitev: Z registracijo na spletnem mestu podjetja (podjetje) se strinjate, da podjetje zbira in na način in v namene, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Vila Darila zbira na spletnem mestu naslednje podatke:

  • ime in priimek
  • e-mail

Portal Vila Darila lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.Vila Darila te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Vila Darila. Uporaba osebnih podatkov Vila Darila zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. (podjetje) lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene: • internih tržnih raziskav • obveščanja strank o novostih na spletni strani • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi Vila darila Varovanje osebnih podatkov Vila Darila se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bomo uporabljali samo za interne namene podjetja Vila darila in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.