VZORČEK VELIKOSTI – 13 x 10 cm

Minimalistične, zelo posebne in kvalitetne drobižke, ki vedno prav pridejo in so lahko tudi zelo lušno, praktično darilce. Zagotovo se je vsaka damica razveseli ♡ in drobižk, ni nikoli preveč.

Kaj lahko pospraviš vanjo?…kovance, da denarnica ni pretežka in prepolna…nekaj malega €, ko greš le na kak sprehod, kavico, sladoled…ali za kak koncert, dogodek, kjer res ne želiš da te velika torbica ovira, vseeno pa rabiš zraven osebno izkaznico in nekaj denarja…prav pride tudi za nešteto kartic od trgovin, da so vse na enem mestu…tudi za damske higienske zadevice…morda tudi za obrazno masko…in še in še…

S to slikco želim prikazati, da si lažje predstavljaš velikost.

Kategorija:

Opis

Zelo kvalitetna drobižka, kompaktna, dvojno podložena, natančno izdelana, s posebnimi motivi in detajli, ki dodajo tisto pikco na i.

MATERIAL: kombinacije različnih materialov…umetno usnje, kompaktno bombažno platno, jeans…

OBLIKA / KOMPAKTNOST / PODLOGA: drobižka je zelo kompaktna, debelejša, zelo “močna”, ojačana s trdilom in dvojno podložena.

MOTIV: s škarjami ročno izrezani motivčki in popolnoma usklajeni z drobižko

Si želiš drobižko izdelano po tvoji želji, glede barvnih kombinacij, motiva…? Pokukaj v zavihek DROBIŽ.ka PO ŽELJI

SI ŽELIŠ IZDELAVO PO TVOJI ŽELJI? ♡ z veseljem ti uresničim željo 

KAKŠNA BARVA?
Imam veliko izbiro raznih materialov, različnih barv in raznoraznih odtenkov – od glitter svetlečih, metalnih, mat, pastelnih, živahnih barv…Umetno usnje, različne barve jeansa, zelo kompaktno bombažno platno…tako je neskončno možnosti kombinacij. Drobižka oz. toaletka je po obliki/velikosti lahko takšna kot jih najdeš na polički, ti pa poveš svoje želje glede barv in materialov, motiva…se uskladiva in izdelam takšno kot si želiš.

KAM ZAPIŠEŠ ŽELJE?
Pišeš mi na mail: info@vila-darila.si in se potem vse dogovoriva

Go to Top