SPEŠL VERIŽICA bombaž.ka – ČRNA RUMENČICA

35,00 

Butična izdelava ♡ ROČNO DELO

ZELO POSEBNA, DRUGAČNA, ROČNO IZDELANA ♡ UNIKATNA ogrlica ♡ 

Če nosiš enobarvna, preprosta oblačila, ki jih rada popestriš s kakšnim posebnim, pisanim, barvnim modnim dodatkom…potem bo morda ogrlica TRAKI.ca nekaj zelo posebnega zate…tvoja majčka, tunika, oblekca bo zaživela v čist novi podobi in bo z ogrlico postala UNIKATNA

Izdelava tudi PO NAROČILU – PO TVOJI ŽELJI glede BARV – možnosti kombinacij je neskončno

EKSKLUZIVEN NAKIT, ki ga lahko popolnoma uskladim k tvojemu outfitu…poveš mi kakšna so tvoja oblačila oz. oblačilo, h kateremu želiš uskladiti ogrlico, poveš kakšne barve bi imela in se dogovoriva za izdelavo v usklajenih barvah za tvoj POPOLN STAJLING.

  • ROČNO DELO ❥ BUTIČNA IZDELAVA
  • BARVA: črna – sončno rumena
  • IZBIRA BARVE po tvoji želji
  • DOLŽINA: najdaljši trakec cca. 38 cm
  • VELIKOST MOTIVA: 7 cm
  • Marjetka je snemljiva
  • MATERIAL: bombažni trakci & umetno usnje
  • UNIKAT – vsaka je drugačna

Če si želiš drugačno BARVNO KOMBINACIJO zapiši želje v OPOMBE NAROČILA ob nakupu…ali mi piši na mail: info@vila-darila.si in se dogovoriva za izdelavo.

Še več o načinu izdelave pa lahko izveš v spodnjem OPISU

 

Ogrlice izdelujem tudi PO ŽELJI /PO NAROČILU glede BARVNE KOMBINACIJE in MOTIVA

Celotna ogrlica je moje ROČNO DELO in je izdelana iz bombažnega materiala, trakov, izdelanih iz zdravih blagcev, iz katerih izdelujem tudi zelo kvalitetna oblačila. Torej sama režem te trakove in NE uporabljam kupljenih, tekstilni trakov na kalutih – ki se prodajajo za tak stil ogrlic. Saj tisti nikakor ne izpolnjujejo moje perfekcije in najboljše kvalitete za vas, saj niso kvalitetni, izdelani iso z odpada, ostankov, slabega blaga in se nikakor ne uležejo tako lepo na dekolte, kot te Vila ogrlice.

Torej moji trakci, moje delo, vse v ogrlici sama oblikujem, režem, sestavljam, šivam, izdelam 3D motiv…

Ogrlica ima lušno 3D marjetko iz umetnega usnja, ki je snemljiva, jo lahko pripneš kam drugam na ogrlici ali jo preprosto snameš, jo nosiš brez in si kdaj dokupiš še drug motivček.

KAKŠNO BARVNO KOMBINACIJO pa lahko izbereš?

Na voljo so prav vse barve in raznorazni odtenki…tako je neskončno možnosti kombinacij. Ogrlica je lahko takšna kot na sliki – zelo podobna, vsaka je UNIKAT, lahko pa poveš svoje želje in izdelam takšno kot si jo želiš.

KAM ZAPIŠEŠ ŽELJE?

Barve, ki bi jih želela vključene v tvojo ogrlico zapišeš v opombe ob nakupu ali mi pišeš na mail: info@vila-darila.si in se potem vse dogovoriva.