KIKLCA BALONČICA – FLOWERS JEANS.ka – MakiMone

Original price was: 67,90 €.Current price is: 57,70 €.

Butična izdelava ♡ ROČNO DELO

  • Moj AVTORSKI kroj
  • IZDELAVA PO TVOJI MERI
  • VELIKOST: izberi ob nakupu
  • IZBERI MODEL: BALONČICA ali A MODELKA
  • DOLŽINA: od 50 – 60 cm / po dogovoru
  • BARVA: črn jeans
  • MATERIAL: rahlo elastičen
  • SESTAVA: bombažen jeans z elastanom
  • MOTIV: ročno delo
  • ROŽICE v barvi: lavanda – malina – vijola
  • PODLOGA: črna – 100% viskoza
  • PATENT v PASU: črn – elastičen
  • VIŠINA PATENTA: cca. 9 cm
  • IZDELANO V SLOVENIJI

  ♡ UNIKAT ♡

  PREDVIDENA IZDELAVA: do 5 delovnih dni od nakupa/naročila…o točnem terminu izdelave te obvestim po nakupu na tvoj mail.

  ♡ BARVA ROŽIC po TVOJI ŽELJI ♡ – vpišeš spodaj v okvirček, pri izbiri velikosti

  …ekskluziven in edinstven kroj na balonček…seveda pa lahko MODEL KIKLCE IZBIRAŠ in ti izdelam v klasičnem A KROJU…

  Si ŽELIŠ KOMPLET, kot je predstavljen na fotki v galeriji slik?…usklajena FriStajl majčka, morda tudi verižica?…tudi kaj takega ti lahko z veseljem izdelam, v tvoji barvni kombinaciji…piši mi na mail in se dogovoriva, uskladiva :) info@vila-darila.si

  Čudovita, zelo kvalitetna, večna, elegantno športna kiklca, ki jo boš lahko super kombinirala marsikam in bo zagotovo nepogrešljiv kos tvojih oblačil. S kakšno lušno, preprosto majčko, bluzico, v usklajenih barvah k rožicam, boš zelo edinstvena in tvoj stajling bo popoln, tako za kak poseben dogodek, praznovanje, kot za v službo, za na kavico, kosilo, pohajkovanje po mestu…

  Izdelana je v rahlem kroju na balonček in podložena s tanko, zelo kvalitetno podlogo, ki se ne oprijema nogavic. Kroj je moj avtorski, res dobro naštudiran in prilagojen, saj kiklca ni preveč “balonasta” in tako ne razširi postave tudi pri večjih velikostih. Gre le za rahlo široko nabranost in zaobljenost v spodnjem delu kiklce. V predelu bokov in zadnjice se lepo prilega postavi.


  ★ IZDELAVA PO MERI ★ nimaš idealne postave, nisi “po jusu” kot rade po domače rečemo, si majhne postave, morda zelo visoka, dolgonoga, drobcena, ali dama z nekaj oblinami, trebuščkom, žlauhci, širokimi boki…ne skrbi, kiklco ti izdelam po tvoji meri in v primerni dolžini, ker je tako idealno zate. Za vse mere se seveda dogovoriva po tvojem nakupu/naročilu. Te vodim seveda, ne skrbi in te kontaktiram…


  [/fusion_checklist]

  Kiklco naredijo UNIKATNO in zelo EDINSTVENO čudovite rožice, ki so prav tako moje ročno delo. Niso maki, niso anemone, so pa makimone ;) S škarjicami so zelo natančno izrezane iz materiala in zelo skrbno, po vseh robovih strojno prišite na jeans.

  SI ŽELIŠ, da na tvoji kiklci cvetijo ROŽICE V DRUGIH BARVAH? Z veseljem ti ustvarim drugačno kombinacijo, kar ti srce poželi. Zapiši želje v spodnji okvirček in se uskladiva.

  Izbereš lahko št. 36/38 ali 38/40, vse ostale velikosti, manjše/večje pa sešijem PO TVOJI MERI, da ti je kiklca potem kot ulita, izdelana posebej za tvojo postavo in v primerni dolžini zate.

  št. 36/38…primerna za obseg bokov med 95 – max. 98 cm

  št. 38/40…primerna za obseg bokov med 98 – max. 101 cm

  Vse ostale velikosti izdelam PO TVOJI MERI, za katere se seveda dogovoriva. Boki se pravilno izmerijo kot na tej fotki, v najširšem predelu, čez ritko in stegna.

  Osnovni material kiklce je zelo kvaliteten, kompakten, elastičen, lepo padajoč, kombiniran s PASOM / PATENTOM iz JERSY-ja, ki je elastičen in raztegljiv, tako se lepo poda in prilagodi tvojemu trebuščku. Patent se lahko zaviha navzdol in je s tem kiklca krajša.

  Vsaka kiklca ima v zančici na bokih vstavljen trakec, barvno usklajen z osnovnim blagom. Barvo trakca lahko pri nekaterih modelih tudi izbiraš. Trakec se lahko zveže na pentljo, lahko se odstrani iz kiklce in zamenja s kakšnim drugim tanjšim paskom ali pa se nosi brez trakca.